Bugün Yalı Çapkını var mı? 5 Ocak bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bugün Yalı Çapkını var mı? 5 Ocak bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin bu akşam yeni bölümü ile yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İzleyiciler ise bu akşam yeni bölüm gelip gelmeyeceğine yanıt arıyor. Peki, Bugün Yalı Çapkını var mı? 5 Ocak bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

Afra Saraçoğlu'nun başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi her Cuma saat 20.00'da Star TV'de yayınlanıyor. Kısa sürede büyük izleyici kitlesine hakim olan dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak konusu oldu. Arama motorlarında Bugün Yalı Çapkını var mı? 5 Ocak bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı? araması yapılıyor. Detaylar...

BUGÜN YALI ÇAPKINI VAR MI?

5 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelmesi beklenen Yalı Çapkını dizisi bu akşam ekranlara gelmeyecek. Dizilerin çoğu yeni yıla girdiğimiz haftada yeni bölümünü yayınlamadı.

5 OCAK BU AKŞAM YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Yalı Çapkını dizisi bu akşam yeni bölüm yayınlamayacak. Star Tv ekranlarının dizisi olan Yalı Çapkını önümüzdeki hafta yeni bölümü ile ekranlar gelecek.

Bugün Yalı Çapkını var mı? 5 Ocak bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı?

YALI ÇAPKINI EN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olur ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralar. Program Korhanlar için büyük bir tahribat oluştururken evin içindeki tartışmalar da büyür. Gülgün, Seyran'ın başına geleceklerden endişelenir ve onu yanına alır. Şehmuz, Kazımları evinde misafir etmeye başlar. Suna, olanların ardından Seyran'la hesaplaşır. Ferit de Gülgün'ün evine gelmek zorunda kalır. Ferit ve Seyran ayrılık konuşması yaparlar.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay gibi isimler dizide yer alıyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...