Ekmeğe zam mı geldi, gramajı mı arttı? 15 Aralık 2023 Ekmek fiyatı ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ekmeğe zam mı geldi, gramajı mı arttı? 15 Aralık 2023 Ekmek fiyatı ne kadar?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul Ticaret Odası’nın aralık ayı meclis toplantısında azami ekmek fiyat tarifesi güncellendi. Vatandaşlar ekmeğe zam mı geldi? Ekmek fiyatına gramaj indirimi mi oldu? araştırmaya başladı. Peki Ekmeğe yeni zam mı geldi? Ekmek kaç TL oldu? detaylar…

Ekmeğe zam mı geldi? Vatandaşlar ekmek fiyatlarıyla ilgili bir değişiklik yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Daha önce 200 gram için 8 TL olarak belirlenen Azami Ekmek Fiyat Tarifesi, “İstanbul'da ekmek fiyatı 210 gram ekmek için azami 8 TL olacak” şeklinde kabul edildi. Bu gelişme ile ekmek fiyatlarında artış olup olmadığı arama motorları üzerinden sorgulanıyor.  Güncel ekmek fiyatlarını bilmek isteyen vatandaşlar Ekmek kaç TL oldu? Ekmeğe zam mı geldi sorularının yanıtını öğrenmeye çalışıyor. İşte ekmek gramajları ve fiyatıyla ilgili yaşanan gelişmeler ve Ekmeğe zam mı geldi? Sorusunun yanıtı…

EKMEĞE ZAM MI GELDİ?

İstanbul Ticaret Odası’na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 8 TL’ye yükseltilmişti. Ekmek fiyatlarında yeni bir zam duyurusu yapılmadı.

210 GRAM EKMEK İÇİN AZAMİ FİYAT 8 TL OLDU

İstanbul Ticaret Odası’nın Aralık ayı meclis toplantısında azami ekmek fiyat tarifesi güncellendi. Kasım ayında alınan “İstanbul'da 1 kilogram ekmek fiyatı azami 40 TL'yi geçmemek kaydıyla 200 gram ekmek için 8 TL olacak” şeklindeki karar yeniden değerlendirildi. İTO Meclisi’nde yapılan oylama sonucunda; daha önce 200 gram için 8 TL olarak belirlenen Azami Ekmek Fiyat Tarifesi, “İstanbul'da ekmek fiyatı 210 gram ekmek için azami 8 TL olacak” şeklinde kabul edildi.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...