Gaddar nerede çekiliyor? Gaddar dizisi nerede çekildi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gaddar nerede çekiliyor? Gaddar dizisi nerede çekildi?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Gaddar dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı Gaddar dizisi ile ilgili Gaddar nerede çekiliyor? Gaddar dizisi nerede çekildi? soruları araştırıldı.

Ekranların yeni dizisi olan Gaddar ile ilgili detaylar araştırılırken seyirciler Gaddar nerede çekiliyor? Gaddar dizisi nerede çekildi? sorularına yanıt aradı. Arama motorlarında aratılan soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

GADDAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gaddar dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Dizinin bazı bölümlerinin Şanlıurfa'da çekilmesi de beklenenler arasında yer alıyor.

GADDAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin 5 Ocak'ta ekranlara gelmesi tahmin ediliyor.

GADDAR HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi Fox Tv ekranlarında yayınlanacak.

Gaddar nerede çekiliyor? Gaddar dizisi nerede çekildi?

GADDAR OYUNCU KADROSU!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Gaddar nerede çekiliyor? Gaddar dizisi nerede çekildi?

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...