Kıvanç Talu kimdir? Ne iş yapıyor, mesleği ne? Kıvanç ve Beril Talu neden gözaltında alındı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kıvanç Talu kimdir? Ne iş yapıyor, mesleği ne? Kıvanç ve Beril Talu neden gözaltında alındı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son günlerde gündemde yer alan isimlerden biri olan Kıvanç Talu ile ilgili detaylar merak ediliyor. Talu çiftinin yakalanmasıyla beraber Kıvanç Talu kimdir? Ne iş yapıyor, mesleği ne? Kıvanç ve Beril Talu neden gözaltında alındı? soruları araştırıldı.

Yakın çevresini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu'nun kim olduğu ve ne iş yaptığı araştırılıyor. Peki, Kıvanç Talu kimdir? Ne iş yapıyor, mesleği ne? Kıvanç ve Beril Talu neden gözaltında alındı?

KIVANÇ TALU KİMDİR?

Kıvanç Talu, 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. "Var Böyle Tipler" adlı videolarla sosyal medyada tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu. 2017 yılında ise reklam yazarı olarak kariyerine başladı.

BERİL TALU KİMDİR?

Beril Talu, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İzmir Özel Türk Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Beril Talu, çeşitli reklam ajanslarında çalıştı.

TALU ÇİFTİ GÖZALTINA MI ALINDI, NEDEN?

Sosyal medyada "Var Böyle Tipler" adlı hesap ile tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam bütçesine yatırım yapanlara yüksek kar vadederek çok sayıda kişiyi 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilmişti. Arkadaşları, kuaförleri, manikürcüleri, şoförlerini dolandırdıkları söylenen çiftin 'reklam işi' adı altında ponzi sistemi kurdukları öne sürülmüştü. İkilinin onlarca kişiden para topladıkları, sonrasında bir veda partisi düzenledikleri ve ardından yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti.

 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...