Kuruluş Osman bu hafta neden yok? 4 Ocak bu akşam Kuruluş Osman 143. yeni bölüm neden yok, yayınlanmayacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kuruluş Osman bu hafta neden yok? 4 Ocak bu akşam Kuruluş Osman 143. yeni bölüm neden yok, yayınlanmayacak mı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın bu hafta yeni bölüm yayınlamamasının ardından Kuruluş Osman bu hafta neden yok? 4 Ocak bu akşam Kuruluş Osman 143. yeni bölüm neden yok, yayınlanmayacak mı? soruları izleyiciler tarafından araştırıldı.

Kuruluş Osman 143. bölümünü yayınlamadı. Dizinin izleyicilerinin merak ettikleri arasında ise Kuruluş Osman bu hafta neden yok? 4 Ocak bu akşam Kuruluş Osman 143. yeni bölüm neden yok, yayınlanmayacak mı? soruları yer aldı.

KURULUŞ OSMAN BU HAFTA NEDEN YOK?

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisi yeni bölümünü ekranlara getirmedi. Bazı diziler yeni yıla girdiğimiz bu hafta yeni bölüm yayınlamadı. Kuruluş Osman dizisi de bunlardan bir tanesi. Dizini 143. yeni bölümü önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacak.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN?

Kuruluş Osman, Çarşamba günleri saat 20.00'da ekranlara geliyor.

KURULUŞ OSMAN KONUSU NEDİR?

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman Gazi Karanlığın içinde ona yol gösteren "aşk" oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını "aşkla" gördü. Gücünü kılıcından değil, "aşktan" aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna -Osmanlılar- yürüyüşün hikâyesi. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu I. Osman'ın hayatına odaklanmaktadır.

Kuruluş Osman bu hafta neden yok? 4 Ocak bu akşam Kuruluş Osman 143. yeni bölüm neden yok, yayınlanmayacak mı?

DİZİLER BU HAFTA YOK MU?

Dizilerin çoğu yılbaşı sonrasında araya giriyor. Dizilerin bu nedenle bu hafta yeni bölüm yayınlamaması bekleniyor. Üç Kız Kardeş, Sandık Kokusu, Aile, Kızıl Goncalar, Ömer, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yargı, Yabani, Şahane Hayatım ve Kuruluş Osman gibi diziler bu hafta yeni bölüm yayınlamıyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...