Murat Kurum kimdir? AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı oldu! Murat Kurum kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Kurum kimdir? AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı oldu! Murat Kurum kaç yaşında, nereli?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti'nin İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Arama motorlarında ise AK Parti İBB adayı araştırıldı. Peki, Murat Kurum kimdir? AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı oldu! Murat Kurum kaç yaşında, nereli?

Murat Kurum, AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı oldu. Merak edilenler arasında ise Murat Kurum kimdir? AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı oldu! Murat Kurum kaç yaşında, nereli? soruları yer aldı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

AK PARTİ İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU?

AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum olarak açıklandı.

MURAT KURUM KİMDİR?

7 Mayıs 1976 yılında dünyaya gelen Murat Kurum, İnşaat Yüksek Mühendisi ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanıdır. Konya Gazi İlkokulu’nda eğitim gören Murat Kurum, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda çalışan babasının Mardin’e tayini çıkmasıyla 2 ve 3. sınıfa Mardin Atatürk İlkokulu’nda devam etti. İlköğrenimini Ankara Seyranbağları İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Mimar Kemal Lisesi’nde tamamladı. Üniversite sınavında gıda mühendisliğini kazanmasına rağmen inşaat mühendisliği okumak için tekrar sınava girdi. 1999 senesinde Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu, yüksek lisansını Kentsel Dönüşüm alanında yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevinden ayrılmasından sonra TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olarak çalışmalarına devam ediyor.

MURAT KURUM NERELİ?

Murat Kurum 1976 yılında Ankara'da dünyaya geldi.

MURAT KURUM'UN EŞİ ŞENGÜL KURUM NE İŞ YAPIYOR?

2000 yılında Şengül Kurum ile evlenen Murat Kurum, 3 çocuk babasıdır. Şengül Kurum, Matematik öğretmenidir. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...