Yargı bu akşam var mı, yok mu? 7 Ocak Yargı yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yargı bu akşam var mı, yok mu? 7 Ocak Yargı yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanal D ekranlarında yer alan Yargı dizisinin bugün yeni bölüm yayınlayıp yayınlamayacağı merak ediliyor. Arama motorlarında ise Yargı bu akşam var mı, yok mu? 7 Ocak Yargı yeni bölüm neden yayınlanmadı? soruları araştırılıyor.

Yargı dizisinin ekranlara gelip gelmeyeceği merak edildi. Dizinin seyircileri ise Yargı bu akşam var mı, yok mu? 7 Ocak Yargı yeni bölüm neden yayınlanmadı? sorularını araştırıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor...

YARGI BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi bu akşam ekranlarda yer almıyor. Yeni yıla girmemizle beraber çoğu dizi yeni bölümünü yayınlamadı. Dizinin önümüzdeki hafta yeni bölümü ile ekranlara gelmesi bekleniyor.

YARGI KONUSU NEDİR?

Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda mesleğini kendi kurallarına göre yapan, sınır tanımayan bir avukattır. Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bu akşam ekranlara gelmeyen Yargı dizisinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...