Bergen’in çekimleri 2021 baharına ertelendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bergen’in çekimleri 2021 baharına ertelendi

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın 2 yıldır üzerinde çalıştığı ‘Acıların kadını’ lakabıyla tanınan arabesk müzik sanatçısı Bergen’in hayatını konu alan filmin çekimleri bir kez daha ertelendi. 2020 yılı mart ayında çekim hazırlıkları koronavirüs sebebiyle rafa kaldırılmıştı. Çekimler için yeniden titizlikle çalışmalara başlayan ekip, vaka sayılarının artması üzerine bir kez daha erteleme kararı aldı.

Senaryosunu Yıldız Beyazıt ve Sema Kaygusuz’un kaleme aldığı filmin yapım şirketi erteleme kararını basın açıklamasıyla duyurdu. 

‘Acıların kadını’nı ailesinden de dinleyecek
Danışman kadrosunda sosyologların, müzikologların, yazarların, psikologların bulunduğu projenin çekimleri 2021 baharında başlayacak. Genç oyuncu Sarıkaya da proje için Bergen’i bir de aile fertlerinden dinleyecek. Filmde, eski kocası Halis Serbest tarafından cinayete kurban giden Bergen'in acı dolu hikâyesi değil hayat dolu karakteri ön planda tutulacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...