Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız Tilbe ameliyat oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Yıldız Tilbe ameliyat oldu!

MAGAZİN Haberleri  / Hürriyet

Korona virüs aşısıyla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çıkan Yıldız Tilbe, geçtiğimiz pazar günü Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in canlı yayınına konuk olmuştu. Çekim bittikten sonra hastaneye kaldırılan Tilbe, operasyon geçirdi.

Başarılı şarkıcı Yıldız Tilbe, pazar günü Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un sunumuyla ekrana gelen Benzemez Kimse Bize programına konuk olmuştu.

AMELİYAT OLDU

Canlı yayındaki performansıyla adından söz ettiren Tilbe'nin rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tedavi altına alının Tilbe’nin operasyon geçirdiği belirtili. Ünlü şarkıcının dün sabah saatlerinde Ulus'taki özel bir hastanede ameliyat olduğu öğrenildi.

Yıldız Tilbe ameliyat oldu!

BUGÜN TABURCU OLACAK

Programın ardından özel bir hastaneye götürülen Yıldız Tilbe, kadın hastalığı nedeniyle ameliyat oldu. Konu hakkında açıklama yapan menajer Haluk Şentürk, sağlık durum iyi olan sanatçının bugün taburcu olacağını söyledi.

Yıldız Tilbe ameliyat oldu!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...