Mehmet şef annesiyle videosunu paylaştı, izleyenleri gülümsetti

Düzenleyen:
Mehmet şef annesiyle videosunu paylaştı, izleyenleri gülümsetti

MAGAZİN Haberleri

MasterChef Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabından annesini ilk kez paylaştı. Ünlü şefin annesiyle olan diyalogu takipçilerini gülümsetti.

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef’te jüri üyeliği yapan şef Mehmet Yalçınkaya, geniş bir hayran kitlesine sahip. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü şef sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor.

Yakın zamanda kızı ile paylaşımlar yapan Mehmet şef, bu kez annesini paylaştı. Sevilen ismin videosu takipçileri tarafından onlarca yorum ve beğeni aldı.

Takipçiler videonun altına “Allah başınızdan eksik etmesin”, “Ne tatlı anneniz, Allah uzun ömürler versin” gibi temennilerini sıraladı.

BABASINI GEÇTİĞİMİZ YIL KAYBETMİŞTİ

Mehmet Yalçınkaya, geçtiğimiz yıl babası Seyfettin Yalçınkaya'yı kaybetmişti. Babasını mezarı başında ziyaret eden ünlü şef Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Babam 98 gün oldu ayrılalı, arkadaşım dert ortağım özlüyorum ve her gün özlem artıyor. Ruhun şad olsun rabbim mekanını cennet eylesin...” şeklinde duygusal bir mesaj yayınlamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...