Arkadaşları endişeli: Ece Erken'den haber alamıyoruz

Düzenleyen:
Arkadaşları endişeli: Ece Erken'den haber alamıyoruz

MAGAZİN Haberleri

Ece Erken’in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mahmutyazıcıoğlu, 42 yaşında hayatını kaybetti. Olayın perde arkasını anlatan sunucu Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında gözyaşlarına boğularak Ece Erken’e ulaşamadıklarını belirtti.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu şoförü ile birlikte dün gece Bakırköy'de bulunan balıkçılar çarşısında bir restoranda yemek yerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

“ECE ERKEN’DEN HABER ALAMIYORUZ”

Uzun yıllar Ece Erken ile program yapan sunucu Bircan Bali ise programda, “Ece Erken’den haber alamıyoruz” dedi ve şöyle konuştu:

"Kıymetli abim, vücuduna 7 kurşun isabet edecek şekilde vuruldu. Hastanede kan kaybından dolayı öldü. Ece'yle inanılmaz bir ilişkisi vardı. Önce şoföre sıkmışlar sonra Şafak abiye. Hastane olay yerine çok yakın. Saatlerdir Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" dedi.''

Arkadaşları endişeli: Ece Erken'den haber alamıyoruz“ŞOK İÇİNDEYİZ, ŞAŞKINIZ”

Söylemezsem Olmaz sunucularından Seren Serengil ise canlı yayında şunları söyledi:

"Şok içindeyiz şaşkınız, insanın sevdiğinden ayrılması çok zor. Kelimelerle ifade edemiyorum, zorlanıyorum. Hain bir saldırıyla hayattan koparılmasına çok üzgünüz. Alçakça, kendi mekanında kurşunlar üzerine boşaltıldı. Şafak kızlarıyla uyusun diye Ece başka odada yatardı. Dün konuştuğumuzda kızlarını Bodrum'a getirecekti. Evlendiği gün 'artık ölsem de gam yemem' demişti. Hiç kulağımdan gitmeyecek. Mekanı cennet olsun, ailesine ve çocuklarına, eşine sabır diliyorum.''


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...