Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik kilolu haliyle şaşırttı

Düzenleyen:
Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik kilolu haliyle şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteriyle şu sıralar yıldızı paylayan oyuncu Burcu Biricik'in eski halleri ortaya çıktı. Güzel oyuncunun kilolu hallerini görenler, onu tanımakta zorlandı.

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sevilen dizi her Perşembe saat 20.00’da ekranlara geliyor. Dizinin başrolünde ise Nalan karakterine Burcu Biricik hayat veriyor.

GÖRENLER TANIYAMADI

Dizide canlandırdığı karakter hakkında çok sayıda güzel yorum alan Burcu Biricik son dizisiyle ününe ün kattı. Kendisini oyunculuk anlamında ispatlayan güzel oyuncunun şu sıralar ise sosyal medyada geçmişteki kilolu halleri gündem oldu. Biricik’in eski fotoğraflarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Takipçileri ünlü oyuncuyu tanımakta güçlük çekti. 

Burcu Biricik oyunculuk kariyeri için  2011 yılında İstanbul'a geldi. O sıralar televizyonlarda yayınlanan Artiz Mektebi yarışmasına katıldı. Müjde Ar, Nurgül Yeşilçay ve Sinan Çetin’den oluşan usta bir jürinin karşısında ter döken Biricik yarışmanın birincisi oldu. İşte Burcu Biricik'in o günlerinden görüntüler...

Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik kilolu haliyle şaşırttı

Burcu Biricik, "Yarışma İstanbul’a gelme sebebimdi. O olmasa belki gelmeye cesaret edemezdim" demişti.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...