Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş değişimiyle şaşırttı

Düzenleyen:
Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş değişimiyle şaşırttı

MAGAZİN Haberleri

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da bir dönem Komiser Murat rolünü canlandıran oyuncu Uğur Pektaş değişimiyle şaşırttı. Eski oyuncu Gamze Özçelik ile 2011 yılında boşanan Uğur Pektaş’ı görenler tanımakta güçlük çekti. İşte Uğur Pektaş’ın son hali…

2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olan Uğur Pektaş, yarışma sonrası oyunculuğa başladı. Polisiye dizi Arka Sokaklar’da Murat Komiser karakterine hayat veren Pektaş, buradaki rolü ile şöhretini pekiştirdi.

2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlendi. Çift, 30 Ocak 2010’da oğulları Murathan’ı kucağına aldı. İkili 26 Aralık 2011 tarihinde ise boşandı.

Bir dönem tur rehberliği yapan ve organizatör olarak çalışan Uğur Pektaş’ın Hac organizasyonu yapan şirketi bulunuyor. Ünlü olduğu dönem yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Pektaş, şimdilerde bambaşka bir hayat yaşıyor.

Uzun süredir ekranlarda bir projede yer almayan Uğur Pektaş kameralardan uzak yaşamını sürdürüyor. Ünlü ismin ekranlara dönüp dönmeyeceği merak konusu olmaya devam ederken sosyal medyada paylaştığı yeni görüntüsü ile görenleri şaşırtıyor.

İşte Uğur Pektaş’ın son hali…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...