Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alişan’dan boşanmanın eşiğinden döndüğü Buse Varol’a: Daha yolumuz çok uzun

Düzenleyen:
Alişan’dan boşanmanın eşiğinden döndüğü Buse Varol’a: Daha yolumuz çok uzun

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Alişan eşi Buse Varol’un doğum gününü sosyal medyadan romantik bir mesajla kutladı. 5 yıl önce çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan şarkıcı altına “Birlikte ilk fotoğrafımız. Ve İnşallah daha yolumuz çok uzun… Doğum günün kutlu olsun aşkım. Seni seviyorum yazdı.

Evliliklerinde 3. yılı bitiren Alişan ile Buse Varol çifti, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü çiftin kızları Eliz'in 1. yaş günü kutlamasında patlak veren kriz günlerce konuşulmuştu. İkilinin arasındaki kriz tamamen çözüldü, buzlar eridi.

“DAHA YOLUMUZ ÇOK UZUN”

Ünlü şarkıcı Alişan eşi Buse Varol’un doğum gününü Instagram’dan paylaştığı bir fotoğraf ve altına düştüğü romantik bir mesajla kutladı. Alişan 5 yıl önce çekilen bir fotoğrafı paylaşarak altına “5 yıl oldu bu fotoğrafı çekeli… Birlikte ilk fotoğrafımız. Ve İnşallah daha yolumuz çok uzun… Doğum günün kutlu olsun aşkım. Seni seviyorum” yazdı.

Alişan’dan boşanmanın eşiğinden döndüğü Buse Varol’a: Daha yolumuz çok uzunAlişan - Buse Varol

“ÇOCUKLARIMIZLA SAĞLIKLI YAŞLARIMIZ OLSUN”

Buse Varol ise bu duygusal mesajı cevapsız bırakmadı. Yorum olarak “İnşallah çocuklarımızla sağlıklı yaşlarımız olsun beraber aşkım. Ben de seni seviyorum” ifadelerini kullandı. İkilinin fotoğrafına onlarca yorum ve beğeni geldi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...