Buse Varol’dan üçüncü çocuk açıklaması: Buse Varol hamile mi? Alişan ve Buse Varol bebek mi bekliyor?

Düzenleyen:
Buse Varol’dan üçüncü çocuk açıklaması: Buse Varol hamile mi?  Alişan ve Buse Varol bebek mi bekliyor?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol'un yeniden hamile olduğu iddiaları gündemde yer aldı. Geçtiğimiz günlerde boşanma haberleriyle konuşulan çift zor günleri geride bıraktı. “Buse Varol hamile mi?” sorusunun cevabı basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Söylentiler sonrası “Buse Varol ve Alişan bebek mi bekliyor?” diye merak ediliyor. Konuyla ilgili Buse Varol iddialara son noktayı koydu. İşte detaylar…

Son günlerde boşanma haberleriyle konuşulan Alişan ile Buse Varol çifti, ayrılık haberlerinin ardından 3. çocuk söylentileriyle gündeme geldi. Söylentilerin ardından “Buse Varol ve Alişan bebek mi bekliyor?” , ”Buse Varol hamile mi?” gibi sorular merak konusu oldu. Alişan’ın eşi Buse Varol, konuyla ilgili açıklamayı canlı yayında yaptı.

BUSE VAROL HAMİLE Mİ?

Üçüncü çocuk haberlerinin ardından Buse Varol, bir canlı yayına katıldı. Varol, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok.”

BUSE VAROL VE ALİŞAN BEBEK Mİ BEKLİYOR?

Ünlü şarkıcı Alişan ise basın mensuplarının sorusu üzerine konuya ilişkin iddiaları yalanladı.

Buse Varol’dan üçüncü çocuk açıklaması: Buse Varol hamile mi?  Alişan ve Buse Varol bebek mi bekliyor?Buse Varol - Alişan - Çocukları Burak ve Eliz

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa’da doğdı. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamladı. Buse Varol, 2012’de Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katıldı. Yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı ancak kariyerine oyunculukla devam etme kararı aldı. Buse Varol, “Tozlu Yollar” isimli dizide ilk kez rol aldı. Arından “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” ve “Kış Güneşi”, “Rüya” gibi pek çok dizide rol üstlendi. “Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre “Çok Tatlı” programının sunuculuğunu üstlendi.

Buse Varol, “Dostlar Mahallesi” adlı dizide tanıştığı Alişan ile sevgili oldu. Çift Mayıs 2018’de hayatlarını birleştirdi. İlk çocukları Burak’ı 2019 yılında kucağına alan Alişan ve Buse Varol çiftinin 2021 yılında Eliz adını verdikleri bir kız çocukları oldu. Buse Varol ve Alişan'ın bir oğlu bir kızı bulunuyor.



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...