Hakan Ural takipçilerini geçmişe götürdü: Kızı ile ilgili duygulandıran paylaşım

Düzenleyen:
Hakan Ural takipçilerini geçmişe götürdü: Kızı ile ilgili duygulandıran paylaşım

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural, Instagram hesabından en küçük kızı Gisella ile ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Kızının bebeklik fotoğrafını paylaşan Ural, takipçilerini geçmişe götürdü.

Hakan Ural, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında. Sevilen sunucu, çocuklarıyla fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

Hafta içi her gün yayınlanan ve Nur Tuğba Namlı ile birlikte “Neler Oluyor Hayatta” programını sunan Hakan Ural, sık sık çocukları Melissa, Engincan ve Gisella’nın karelerini paylaşarak takipçilerinin beğenisine sunuyor. Ural, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

“İYİ KADERLERİ OLSUN”

2002 yılında tanışıp 2005 yılında evlendiği Ezgi Can ile evliliğinden olan kızı Gisella’nın bebeklik fotoğrafını paylaşan Ural, altına duygusal bir not düştü. Ural, “Yaşam için en büyük motivasyonların başında gelen evlat. Çocuklarımız… Allah hepsine sağlık versin, iyi kaderleri olsun ve tabii hayırlı evlat olsunlar, iyi insanlarla karşılaşsınlar. Kucaklardaydı, o da büyüdü gigi…” 

Hakan Ural’ın kısa sürede onlarca beğeni alan paylaşımına diğer kızı Melissa da “Küçük bebeğim” şeklinde yorum yaptı.

Hakan Ural takipçilerini geçmişe götürdü: Kızı ile ilgili duygulandıran paylaşımHakan Ural'ın sosyal medya paylaşımı...


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...