Meme kanserini atlatan Hande Yener son sağlık durumunu açıkladı

Düzenleyen:
Meme kanserini atlatan Hande Yener son sağlık durumunu açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz yıl, kansere yakalandığını ve bu durumu en yakınlarından hatta annesinden bile sakladığını açıklamıştı. Hastalığı atlatan Yener, son sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Hande Yener, geçtiğimiz günlerde Ceylan Ertem’in ‘Duyuyor musun?’ adlı programına katılmış, meme kanseri ile ilgili yaşadığı süreci şu sözlerle anlatmıştı:

“Kendimi kontrol ederken bir anda bir şey hissettim ve yataktan fırlayıp hemen hastaneye gittim. Ameliyat dendi. Her şey çok hızlı oldu. Aklımda korku dolu sorular; ölür müyüm, kalır mıyım? Erken teşhis olduğu için kemoterapi görmedim. Bitti, gitti, atlattım. Müzikle beslenip iyileştim. Şimdi kontrollerimi aksatmıyorum ve sağlığıma daha fazla dikkat ediyorum.”

“BİRKAÇ YIL DAHA İLAÇ KULLANACAĞIM”

Yedi saat süren bir operasyon geçiren Hande Yener, kötü günleri atlattı. Ünlü şarkıcı önceki akşam bir kız arkadaşıyla gittiği mekanın çıkışında görüntülendi. Arabasının gelmesini beklerken muhabirlerin sorularını cevaplayan Yener, hastalığı hakkında da konuştu: “Gayet iyiyim, teşekkür ederim. Evet, arkadaşlar, hastalığım kaynaklı birkaç yıl daha ilaç kullanacağım. Gayet iyi ve formdayım.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...