Haluk Levent’in gençlik fotoğrafı olay oldu: “Ülke buna hazır değildi”

Düzenleyen:
Haluk Levent’in gençlik fotoğrafı olay oldu: “Ülke buna hazır değildi”

MAGAZİN Haberleri

Müzik ve sanat dünyasının ünlü isimleri paylaştıkları çocukluk ve gençlik fotoğraflarıyla şaşırtıyor. Bu paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Şarkıcı Haluk Levent, gençlik fotoğrafını takipçileriyle paylaştı, görenler yorum yağmuruna tuttu.

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Şarkıcılığın yanı sıra kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent’in fotoğrafına takipçileri çok sayıda yorum yaptı.

Haluk Levent’in gençlik fotoğrafı olay oldu: “Ülke buna hazır değildi”Haluk Levent'in paylaşımı...

Haluk Levent’in fotoğrafına yapılan yorumlardan birkaçı:

- Sabah sabah... Yapma böyle şeyler!
- Ülke buna hazır değildi!
- Kendini bu fotoğrafla Haluk Levent olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz!
- Bir Arjantinli havası yok değil.
- 1990'da Beşiktaş'a transfer olan Arjantinli futbolcu Nartallo Osvaldo musun be ağabeyim?

“İNŞALLAH BEN DEĞİLİMDİR”

Daha önce de Haluk Levent'in gençlik fotoğrafı sosyal medyada paylaşılmıştı. Ünlü şarkıcı gönderiyi görmezden gelmemiş ve Twitter hesabından yorum yapmıştı:

Eski fotoğrafının sosyal medyada yayılmasına esprili bir şekilde isyan eden sanatçı, "Her hafta bu fotoğrafı yayınlayarak ne yapmaya çalışıyor, nereye varmak istiyorsunuz? Hem defalarca söyledim; bu ben değilim, değilim! Yani inşallah değilimdir..." ifadelerini kullanmıştı.

Haluk Levent’in gençlik fotoğrafı olay oldu: “Ülke buna hazır değildi”Haluk Levent'in daha önce sosyal medyada yayılan eski fotoğrafı...

Haluk Levent’in gençlik fotoğrafı olay oldu: “Ülke buna hazır değildi”



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...