Yıldız Tilbe kendisini eleştirenleri ti’ye aldı: Sokaklara, timsah, komodo ejderi ve sırtlan bırakacağım

Düzenleyen:
Yıldız Tilbe kendisini eleştirenleri ti’ye aldı: Sokaklara, timsah, komodo ejderi ve sırtlan bırakacağım

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı 'sokak köpeklerine zehirli et verilsin' açıklamasının ardından büyük tepki toplamıştı. Tilbe, sokak köpeklerine ilişkin paylaşımları nedeniyle hayvanseverlerin savcılığa şikayeti üzerine ifade vermek zorunda kalmıştı. Ünlü sanatçı, dün akşam saatlerinde Twitter hesabından yeni bir paylaşım daha yaparak kendisini linç edenleri ti'ye aldı. Tilbe paylaşımında Tilbe, “Uygun bulduğum sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım, sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe, 12 Mart’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepki çekmişti. Paylaşımının ardından başta hayvanseverler olmak üzere Tilbe hakkında birçok kişi savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

“BÖLGENİN HALKI ZEHİRLİ ET VERSİN, HEPSİ GEBERSİN”

Tilbe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer vermişti:

“Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvan sever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvan severler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın. Barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan. Allah razı olmasın, hayvan severler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvan da kurtulsun insan da.”

KARŞI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Yıldız Tilbe, karşı hamle olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sonrası kendisine hakaret ve tehdit edildiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Yıldız Tilbe kendisini eleştirenleri ti’ye aldı: Sokaklara, timsah, komodo ejderi ve sırtlan bırakacağımYıldız Tilbe ve avukatı Handan Bakbak

İFADE VERDİ

Ünlü sanatçı yapılan suç duyurularının ardından savcılık tarafından, 'suç işlemeye tahrik' suçundan hakkında soruşturma başlatılarak İstanbul Adalet Sarayı'na gelmiş ve ifade vermişti.

YILDIZ TİLBE’DEN YENİ PAYLAŞIM

Tüm bu yaşananların ardından dün akşam yeni bir paylaşım yapan Tilbe, kendisini eleştirenleri ti’ye aldı. Tilbe paylaşımında “Ben de uygun bulduğum boş ve güzel sokaklara, timsah, komodo ejderi ve birkaç sırtlan bırakacağım beslemek için, anakonda da olur, besleme yapıp sokağa bırakıcam, hem turistler de gelir, safari falan neden olmasın neyimiz eksik, sokak hayvanlarımıza yeni türler niye eklenmesin.”

Yıldız Tilbe kendisini eleştirenleri ti’ye aldı: Sokaklara, timsah, komodo ejderi ve sırtlan bırakacağım



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...