İftar davetine katılan Şükriye Tutkun Cumhurbaşkanı’nın tavırlarına hayran kaldı: Erdoğan keşke babam olsa

Düzenleyen:
İftar davetine katılan Şükriye Tutkun Cumhurbaşkanı’nın tavırlarına hayran kaldı: Erdoğan keşke babam olsa

MAGAZİN Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Davete pek çok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri olan şarkıcı Şükriye Tutkun, iftar yemeği sonrası peş peşe paylaşımlar yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavırlarına hayran kaldığını belirtti. Tutkun paylaşımında “Masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen, hep gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Keşke babam olsa' boşuna dememişim” yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan dolayısıyla Dolmabahçe Sarayı’nda iftar programına ev sahipliği yaptı. İftar programına katılanlar arasında Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Hülya Koçyiğit, Bülent Ersoy, Hülya Avşar, Alişan, Yonca Evcimik gibi pek çok sanatçı vardı. Davete katılanlar arasında Türk Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun da yer alıyordu.

“KEŞKE BABAM OLSA DİYE BOŞUNA DEMEMİŞİM”

Şükriye Tutkun, iftar yemeği sonra Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Tutkun, "İftarını birkaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen, hep gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Keşke babam olsa' boşuna dememişim" şeklinde bir paylaşım yaptı.

İftar davetine katılan Şükriye Tutkun Cumhurbaşkanı’nın tavırlarına hayran kaldı: Erdoğan keşke babam olsaCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftar davetine katılan sanatçı Şükriye Tutkun, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BABASININ FOTOĞRAFINI GÖSTERMİŞ

Gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen diyalogu aktaran Tutkun, Twitter’dan bir paylaşım daha yaparak “ ‘Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşalı şoför Müslüm’ün kızıyım ben hatırlar mısınız, Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep’ sonra fotoğrafını gösterdim, 'Bitirim adammış' dedi. Oysaki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum. Babam gibi adam” dedi.

İftar davetine katılan Şükriye Tutkun Cumhurbaşkanı’nın tavırlarına hayran kaldı: Erdoğan keşke babam olsa



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...