Hadise ile Mehmet Dinçerler'in düğününe damga vuran detay

Düzenleyen:
Hadise ile Mehmet Dinçerler'in düğününe damga vuran detay

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Hadise, bir süredir birlikte olduğu nişanlısı iş adamı Mehmet Dinçerler ile dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün töreninde davetlilere yapılan uyarı dikkat çekti.

Yaklaşık bir yıldır iş adamı Mehmet Dinçerler ile birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü popçu Hadise muradına erdi. Çift, dün akşam Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Nikah töreni basına kapalı olarak aile arasında yapıldı.

DAVETLİLERE GÖRÜNTÜ ALMA YASAĞI

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in düğünündeki bir detay ise geceye damga vurdu. Snob Magazin’in haberine göre çift, tören öncesi davetlileri fotoğraf çekmemeleri ve görüntü almamaları için nazik bir dille uyarmış.

SIR GİBİ SAKLADIĞI FOTOĞRAFLAR KONSERDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Hadise nişanında da benzer bir önlem alarak, fotoğrafların ortaya çıkmaması için çalışanlarına gizlilik sözleşmesi imzalatmıştı. Anlaşmaya göre, hiçbir çalışan bu özel güne dair sosyal medyada hiçbir foto paylaşmayacaktı, nitekim de öyle oldu. Nişan fotoğrafları ve geceden kareler basına asla yansımadı. Hadise sır gibi sakladığı kareleri günler sonra konserinde paylaştı.  Sahnede Mehmet Dinçerler’e sürpriz yapan Hadise, fotoğrafların yansıtıldığı anda Dinçerler’in gözünün içine bakarak şarkı söyledi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in düğününe damga vuran detayHadise'nin nişanından kareler...



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...