Eski eşler yeniden bir arada: Bizim için dünyanın en önemli günü

Düzenleyen:
Eski eşler yeniden bir arada: Bizim için dünyanın en önemli günü

MAGAZİN Haberleri

Masterchef jüri üyesi ve ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanmıştı. Zanna, oğlunun doğum günü vesilesiyle eski eşiyle bir araya geldi. Çift, partiye dair fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek, 2012 yılında evlenmiş, 2013 yılında ise oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına almıştı. Mutluluklarına gölge düşen çift, 9 yıllık evliliklerini tek celsede boşanarak bitirmişti.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Boşanma davası İtalyan şef tarafından açılmış, çift 20 dakika süren duruşma sonucunda boşanmıştı. Duruşmanın ardından açıklama yapan İtalyan şef Danilo Zanna, “Güzel. Üzüldüm. Her şey yolunda” ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞLER BİR ARADA

Boşanmalarına rağmen arkadaşlıklarını sürdüren ikili, oğullarının doğum günü için bir araya geldi. Oğullarının yeni yaşını kutlayan Danilo Zanna ve eski eşi Tuğçe Demirbilek, o anları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

Eski eşler yeniden bir arada: Bizim için dünyanın en önemli günü

“BİZİM İÇİN DÜNYANIN EN ÖNEMLİ GÜNÜ”

Ünlü şef Danilo Zanna, Instagram'dan yayınladığı kareye, “Bugün bizim için dünyanın en önemli günü... Bugün Zeno'nun doğum günü...” notunu düştü. 

Eski eşler yeniden bir arada: Bizim için dünyanın en önemli günüDanilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ve oğulları Zeno Tibet


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...