Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medyayı sallayan mezar diyalogu… Bülent Ersoy: Ben sığmam ki

Düzenleyen:
Sosyal medyayı sallayan mezar diyalogu… Bülent Ersoy: Ben sığmam ki

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un babasının mezarı başında çekilen bir videosu sosyal medyada viral oldu. Diva lakaplı şarkıcı mezar yerine gönderme yaparak “Çok dar değil mi?” diye sordu. Yanında bulunan kişiden ise “Seninkini daha büyük yapacağız” cevabı geldi. Bu şaşırtan diyalog sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Diva Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybetmişti. Ersoy’un babasını defnettiği sırada çekilen bir videosu aylar sonra yeniden gündeme geldi. Mezarlığın kazıldığı esnada mezar başında siyahlar içinde oturan Ersoy mezarı küçük buldu.

“DAR DEĞİL Mİ? BEN SIĞMAM”

Diva’nın babası Karacaahmet Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ünlü sanatçının babasının mezarının kazıldığı sırada, yerin dar olmasına gönderme yaparak söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Ersoy, yanında bulunan bir kişiye “Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki” diye sordu.

Sosyal medyayı sallayan mezar diyalogu… Bülent Ersoy: Ben sığmam ki

“SENİNKİNİ DAHA BÜYÜK YAPACAĞIZ”

Bülent Ersoy’un sorusuna yanında bulunan bir kişinin cevabı ise “Seninkini daha büyük yapacağız” oldu.

Sosyal medyada videoyu izleyen kullanıcılar ise altına “Aklımıza bu gelmez, dua etmek varken bu diyalog niye” , “Dizi sahnesi falan mı” tarzında yorumlar yaptı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...