Kansere yakalanan Billur Kalkavan’dan hastanede açıklama!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Kansere yakalanan Billur Kalkavan’dan hastanede açıklama!

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan 44 kiloya kadar düşmüştü. Hastanede denetim altına alınan ünlü isim sevenleri için açıklama yaptı.

Akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Hayranlarına verdikleri destek için sık sık teşekkür eden Billur Kalkavan sosyal medya hesabından son durumunu paylaştı. Üçüncü kemoterapiyi aldığını söyleyen Kalkavan, hastanede iyi bakıldığını söyledi.

Kansere yakalanan Billur Kalkavan’dan hastanede açıklama!

44 KİLOYA KADAR DÜŞTÜ

Hamdi Alkan’ın paylaşımıyla Kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Billur Kalkavan için "Billur Kalkavan’a acil şifalar diliyorum. Güzel yüreğin ve enerjin bu hastalığı yenecektir Billur’cuğum. Daima yanındayım." demişti.  44 kiloya düştüğü için salı gününden bu yana hastanede gözetim altında tutulan Kalkavan, Instagram sayfasında yeni bir fotoğrafını yayınladı.

Kansere yakalanan Billur Kalkavan’dan hastanede açıklama!

“BÖYLESİ DAHA KOLAYMIŞ”

Kalkavan, "Hastanedeyim salıdan beri. Kalmamın sebebi burada iyi bakılıyor olmam. Evde zorlanıyoruz haliyle. Kilo aldım az da olsa. 3. kemodan sonra hiç sıkıntı çekmedim, bulantı falan yok, hafif halsizlik o kadar. Hayatımda hiç bu kadar tembellik yapmamıştım iyi geldi vallahi. Her gün daha iyiye gidiyorum, keyfim yerinde, ilginize alakanıza tekrar teşekkürler iyileşmemdeki en büyük etken çünkü. Herkesi seviyorum, hiçbir şeye kızmıyorum, kabulde ve akıştayım. Böylesi daha kolaymış." mesajını paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...