Akşener'in vetosunun ardından, 5'li masa yarın bir araya gelecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akşener'in vetosunun ardından, 5'li masa yarın bir araya gelecek

POLİTİKA Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasının ardından diğer beş parti lideri, yarın Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü 6'lı Masa toplantısının ardından parti genel kurmaylarını olağanüstü toplantıya çağırması, masada uzun zamandır yaşanan İYİ Parti-CHP çekişmesinin sonu oldu.

Toplantının ardından açıklama yapan Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktıklarını, 'dayatma var' olduğunu belirterek masadan ayrıldığını açıkladı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'A ADAYLIK ÇAĞRISI

Akşener'in daha sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yaptığı 'aday olun' çağrısının ardından muhalefetin ne yapacağı merak konusu olmuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise videolu mesajında partilere ittifak çağrısında bulunup 'Sofra büyümek zorunda' açıklamasını yaptı. 

5'Li MASA TOPLANIYOR

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamasının ardından tüm siyasi partiler yetkili kurullarını toplantıya çağırırken, Akşener'in ayrılmasıyla 5'e düşen Millet İttifakı liderlerinin yarın Saadet Partisi’nde buluşacakları ve Akşener’in açıklamalarını değerlendirecekleri öğrenildi. 

Öte yandan görüşmenin saat 17.00'de yapılacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...