Bakan Akar: Bir kez daha başaracağız

Bakan Akar: Bir kez daha  başaracağız

POLİTİKA Haberleri

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Kara Kuvvetleri Komutanlığının sınır hattı yakınındaki Harekât Merkezine gitti. Barış Pınarı Harekâtı’nda gelinen son durumu sahada inceleyen Akar ve komutanlar, talimatlar verdi.

Barış Pınarı Harekâtı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önemli bir mücadele verdiğini ifade eden Akar “Vatanımız ve milletimiz için bir kez daha başaracağız” dedi.

ABD NOKTASINI VURMADIK
PKK/PYD-YPG’li teröristlere ait doçka uçaksavar monteli aracın, havadan vurulmasının ardından sosyal medyada “ABD askerleri hedef alındı” şeklinde yalan haberler yapılmıştı. Pentagon yetkilisi de, ABD askerlerine ait bir gözlem noktasının yakınlarında patlama olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Millî Savunma Bakanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, “ABD gözlem noktasının yaklaşık 1000 metre güney batısındaki tepelerden Suruç’un güneyindeki sınır karakollarımıza Doçka ve havan tacizleri yapılmıştır. Meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek atışların yapıldığı terör mevzileri ateş altına alınmıştır. ABD’nin gözlem noktasına ise herhangi bir atış söz konusu değildir” denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...