Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bakan Soylu: Hainlerin tepesine çöktük

Bakan Soylu: Hainlerin tepesine çöktük
Fotoğraf Başlığı Bakan Soylu: Hainlerin tepesine çöktük

Bakan Soylu, terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek “Girilemeyen ne kadar bölge varsa, karanlık dağlar da dâhil olmak üzere bunların her birine girdik ve operasyon yaptık” dedi.

Kaydet
a- | +A

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, M5 Dergi’ye verdiği röportajda gündemi değerlendirdi. Bakan Soylu, Türkiye’nin vesayetten kurtulmaya çalıştığını ancak vesayetin medya, sermaye ve sivil toplum kuruluşları ile her alana girmiş bağlantılarının bulunduğunu belirtti. Soylu, her alanda terör örgütlerine baskı kurduklarını, insansız hava araçlarının da bu mücadeleye katkı sunduğunu bildirdi.

"GİRİLEMEYEN NE KADAR BÖLGE VARSA GİRDİK"

Terörle mücadele kapsamında “Girilemez” denilen yerlere girildiğini ifade eden Soylu, şunları kaydetti:
“Girilemeyen ne kadar bölge varsa Muş’ta Şenyayla, ‘Girilemez,’ nasıl girilemez? Tepesine çöktük... İlk önce Kato Dağı ile başladık. Oradan elde ettiğimiz moralle o girilemeyen ne kadar bölge varsa karanlık dağlar da dahil olmak üzere bunların her birine girdik ve operasyon yaptık.”

Soylu, bu operasyonların tamamının moral, lojistik, yüksek teknoloji, devlet gücü ve topyekûn koordinasyonla sağlandığına işaret etti.

Bakan Soylu: Hainlerin tepesine çöktük
Başlık ResmiBakan Soylu: Hainlerin tepesine çöktük

Soylu, Afgan göçmeler konusuna da değinerek “Taliban yönetimi gelene kadar yakaladığımızın yüzde 80’ini Afganistan’a geri gönderdik” dedi.

"FETÖ'YÜ ADIM ADIM TASFİYE EDİYORUZ"

İçişleri Bakanlığının terörle mücadelesinin emperyalist odakların vesayeti sürdürme çabalarını boşa çıkardığına dikkati çeken Soylu, şöyle devam etti:
“Türkiye’nin en büyük vesayet sistemlerinden bir tanesi olan FETÖ’yü adım adım tasfiye ediyoruz. Terör örgütlerini operasyonlarla tasfiye ediyoruz. Bir taraftan belediyelerden, sivil toplum örgütlerinden terör örgütlerine aktarılan kaynakların önünü kesiyoruz.”

BAKMADAN GEÇME
Bakan Soylu: Elimizde PKK
HABER

Bakan Soylu: Elimizde PKK'nın HDP'ye gönderdiği talimatlar var

BAKMADAN GEÇME
Bakan Soylu, Bayraktepe Şehitlik Anıtı
HABER

Bakan Soylu, Bayraktepe Şehitlik Anıtı'nın açılışına katıldı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.