Dışişleri Bakanlığı'ndan Özbekistan'a seçim tebriği

Düzenleyen:
Dışişleri Bakanlığı'ndan Özbekistan'a seçim tebriği

POLİTİKA Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçları sonrası Özbekistan için bir tebrik mesajı yayımladı.

Özbekistan'da Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlandı. Konuya ilişkin bir tebrik mesajı yayınlayan Türkiye Dışişleri Bakanlığı, "Özbekistan’da gerçekleştirilen, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz”  açıklamasını yaptı.

"ÖZBEKİSTAN'IN İSTİKRAR VE REFAHINA ÖNEM VERİYORUZ"
Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Özbekistan’da 24 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı seçiminin yüksek bir katılım oranıyla barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz. Köklü bağlara sahip olduğumuz Özbekistan’ın istikrar ve refahına büyük önem atfediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz. Stratejik ortağımız Özbekistan’la ilişkilerimizin bölgesel güvenlik istikrar ve refaha katkıda bulunacak şekilde her alanda geliştirilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...