HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meral Akşener: İmamoğlu ya da Yavaş'a 'hayır' demeyiz

Düzenleyen: /
Meral Akşener: İmamoğlu ya da Yavaş'a 'hayır' demeyiz
Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Haber

POLİTİKA Haberleri

İyi Parti lideri Akşener, Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'tan birinin cumhurbaşkanı adayı adayı gösterilmesi durumunda buna karşı çıkmayacaklarını açıkladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan birinin cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi durumunda bu isimlerin adaylıklarına karşı çıkmayacaklarını bildirdi.

İmamoğlu ve Yavaş’ın anketlerde iyi gittiğini kaydeden Akşener “63 ilin ilçelerinde insanlarla görüşüyorum. Muhalif seçmeni iki arkadaşımız üzerinden taraftarlaştırmaya döndü bu iş. Bunu yanlış buluyorum. Taraftarlaşan insanlar ‘o insanların arkasında yürüyecek mi yürümeyecek?’ mi diye bir endişem var. Tek ve ortak adayla gidilmesini de öneriyorum. Sayın Kılıçdaroğlu döner de iki arkadaştan birini aday gösterirse hayır demeyiz” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...