MHP lideri Bahçeli'den NATO çıkışı: İkinci Kandil Dağı İsveç’tedir.

MHP lideri Bahçeli'den NATO çıkışı: İkinci Kandil Dağı İsveç’tedir.

POLİTİKA Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli konuşmasında kiralardaki fahiş fiyatların düşürülmesi için denetimlerin sıklaştırılması gerektiğinin altını çizdi. Akşener'in Abdülhamid sözlerine de tepki gösteren Bahçeli, "Osmanlı İmparatorluğu bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti bizimdir" dedi. NATO 'ya üyelik başvurusunda bulunan İsveç ve Finlandiya hakkında konuşan Bahçeli, İsveç bölücü terörün Kuzey Avrupa'daki kundağı, kuluçkası ve kumanda odasıdır. İkinci Kandil Dağı İsveç'tedir" diyerek duruma tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar:

Döviz fiyatında suni yükselişin frenlenmesi, enflasyondaki yükselişin önlenmesi amacıyla devlet tedbir üzerine tedbir almıştır. Konu beka konusudur. Bu yoldan dönemeyeceğiz. Geri adım atmayacağız, aciz düşmeyeceğiz. Özellikle kur ve enflasyonda ekonomik gerçeklerle ters düşen artışların bir süre sonra düzelecektir. Geçim şartlarını ağırlaştıran fiyat artışlarının önünü arkasını iyi incelemek durumdayız. Daha önce FETÖ'nün 8 ayağından bahsetmiştik.  Türkiye'den intikam almak isteyen mihraklar vardır. Küresel tefeciler Türkiye'nin ekonomik olarak köşeye sıkışması için faaliyet içerisinde.

KİRALARDA FAHİŞ FİYAT ARTIŞI

Kiralarda ahlaki olmayan artışların sebebi nedir? Haksız kazanç peşine düşen fırsatçıların elbette yakasından tutmalıyız, bedelini ödetmeliyiz. Kiralardaki dengesiz yükselişlere sessiz kalamayız. Konutlardaki anormal yükselişi atıl vaziyette seyredemeyiz. Kira artışları ile konut fiyatlarındaki vahim artışları sınırlandırmak, dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı düşünmek ve taleplerine kulak vermek mecburiyetindeyiz. Denetimleri sıkılaştırarak, cebini dolduranları cümle aleme rezil etmeliyiz

MİLLET İTTİFAKI

Kılıçdaroğlu mahcup olacağı hevese şimdiden kapılmasın ve diğer zillet yedekleri boşuna heyecan yapmasın. Türkiyemizin manda ve himayecilere, emperyalizme kul köle olanlara, Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş'ın hayasız hayranlarına teslim olmayacak, teslim edilmeyecek, emanet yere düşürülmeyecektir. 

CHP, İP ve diğer ortakların buluşması beyhudedir. Türkiye bu sahte demokratlara inanmayacaktır. Dayanışmayla birlikte bu zorlukları aşacağız. Kavga ve kutuplaşmadan beslenen, yalandan nemalananları mağlup edeceğiz.

AKŞENER'İN ABDULHAMİD SÖZLERİNE TEPKİ

Abdülhamid'i Ermeni çeteciler sevmez, Siyonizm müellifleri sevmez, sömürgeciler sevmez, casuslar sevmez, Türk ve İslam düşmanları hiç sevmez. Abdülhamid'i kim sevmiyorsa tedavi edilmemiş kuyruk acısı var. Abdülhamid'i sevenler ona yetecek, Müslüman Türk milleti her daim aziz hatırasını sevgiyle, hürmetle ve rahmetle hatırlayacaktır. İkinci Abdülhamid'i ilk savunan, bu kapsamda kalem ve kelam imtiyazına sahip olan değerli şahsiyet ve fikir insanımız merhum Hüseyin Nihal Atsız'dır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Sultan II. Abdülhamid'i cepheleştiren, sudan sebepler ile karşı karşıya getiren kanı bozukları asla affetmeyiz. Osmanlı İmparatorluğu bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti bizimdir, Atatürk bizimdir, Abdülhamid Han da bizimdir.

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO ÜYELİĞİ

Dökülen şehit kanlarında İsveç ve Finlandiya'nın parmak izini nasıl yok sayacağız. İsveç PKK'nın önde gelen silah tedarikçileri arasındadır. PKK'lı teröristler İsveç menşeili silahları Türkiye'ye doğrultmuşlardır. Üstelik iflah olmamış, pişmanlık emaresi göstermemiş hala sokaklarında teröristleri gezdiren bu devletlere nasıl anlayış göstereceğiz? İsveç bölücü terörün Kuzey Avrupa'daki kundağı, kuluçkası ve kumanda odasıdır. İkinci Kandil Dağı İsveç'tedir. Türkiye tamam demeden, rızası alınmadan bu iki ülkenin NATO üyesi olması imkansızdır.

Türkiye’nin baskı ve dayatma altına alınıp İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya dahil edilmesi karşısında Ankara kriterleri devreye konulmalıdır. Türkiye çaresiz değildir. Eğer şartlar içinden çıkılmaz hale bürünürse NATO’dan ayrılmak bile alternatif bir tercih olarak gündeme alınmalıdır. NATO ile var olmadık NATO’suz da yok olmayız. NATO kimi üye yapıyorsa yapsın buna karşılık Türk ve İslam ruhunun ayağa kalkıp genişlemesi küresel dengeleri kökten değiştirecek, bölgesel hesapları muhataplarının kursağında bırakacaktır.


Ayrıntılar geliyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...