"Rachid Ghezzal'in sakatlığı kötü!"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Rachid Ghezzal'in sakatlığı kötü!"

SPOR Haberleri

Sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen ve 7 maç sonra Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Rachid Ghezzal, yine sakatlanarak mücadeleyi tamamlayamadı. Teknik direktör Ismael maçtan sonra "Sakatlığı kötü!" açıklaması yaptı.

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'in peşini sakatlıklar bırakmıyor... Süper Lig'de 5 maç kaçırdıktan sonra Fenerbahçe derbisinde son 18 dakika forma giyerek takıma geri dönen 30 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş - Trabzonspor maçında yine sakatlandı.

İLK YARI BİTERKEN SAKATLANDI

Giresunspor maçında 28 dakika süre alan Ghezzal, Trabzonspor maçına ilk 11'de başladı. 

Tecrübeli oyuncu, 44. dakikada yaşanılan bir pozisyon sonrası oyuna devam edemedi ve sağlık ekibinin müdahalesi sonrası 45+1. dakikada yerini Nathan Redmond'a bıraktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Cezeyirli yıldızın durumuyla ilgili şunları söyledi:

"Rachid Ghezzal için pazartesi gününü beklememiz gerek. Kontrollerden sonra durumunu göreceğiz. Sakatlığını kötü hissettim, umarım kötü değildir."

SALİH UÇAN: BERABERLİKLER ŞAMPİYON YAPMAZ

Salih Uçan, maçın ardından dobra dobra konuştu.

"Duran toptan bir gol yedik, ona bir şey demiyorum. Golü yedikten sonra açıldık, baskılı oyuna devam ettik ve 1-1 yaptık. Bastırırken, bireysel hatandan yine gol yedik. Trabzonspor da son şampiyon, iyi takım ve iyi oyuncuları var."

"Beraberlik şampiyonluğa yetmez. Bireysel çok fazla hata yaptık. Devam edeceğiz, kafamızı kaldıracağız. Şampiyon olmak istiyorsak, direk rakipleri yeneceğiz. Herkes hata yapıyor ama bu maçta bir tık daha fazla bireysel hata yaptık"

"Bunun cezasını çektik. Hafta içi vallahi iyi hazırlandık. İyi de bastırdık ama atamadık. Bireysel hatalar, rakibin motivasyonunu yukarı çekti. Rakip de Trabzonspor, öne geçince, skoru koruyorlar ve özgüvenleri artıyor. Mağlubiyetten beraberliği yakaladık ama yetmez"

CENK TOSUN: ŞANSSIZLIK, HAKEM KARARLARI...

Oyuna girer girmez skoru 2-2'ye getiren ve bu sezon ilk gol sevincinin yaşayan milli forvet Cenk Tosun maçtan sonra şunları söyledi:

"Çift forvete döndükten sonra çok baskılı oynadık ve 2-2 yaptık. Üçüncü golü de bulabilirdik. Sahamızda son üç maçı kazanamadık, üzgünüz. Taraftarlarımızı, bizi destekliyor. Onlara bir şey vermek istiyoruz. Bu maçın analinizi yapacağız ve haftaya kazanmak istiyoruz."

"Şanssızlık, hakem kararları... Zaman zaman maç içinde kopuşlar. İyi gün için Beşiktaş'ı sevmedik, soğukta bu taraftar buraya geliyor. Her zaman onlara teşekkür etmeliyiz. Ben de arkadaşlarımı aldım ve taraftara gördüm." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...