Wout Weghorst Süper Lig'de sezonun en erken golüne imza attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Wout Weghorst Süper Lig'de sezonun en erken golüne imza attı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Hatayspor deplasmanında 0-1 öne geçtiği gol henüz 31. saniyede geldi. Hollandalı yıldız Wout Weghorst'un attığı bu gol Süper Lig'de sezonun en erken golü oldu. Kartal'ın yeni golcüsü sezona 11 maçta 4 gol, 4 asistle başladı.

Beşiktaş'ta son 3 haftanın suskun ismi Wout Weghorst, Hatayspor deplasmanında 31. saniyede attığı golle rekor kırdı. Hollandalı santrfor bu sezon Süper Lig'in en erken golüne imza attı.

Trabzonspor maçında sakatlanan ve Hatayspor maçını kaçırması beklenen 30 yaşındaki futbolcu, sürpriz bir şekilde maça ilk 11'de başlamıştı. Teknik direktör Valerien Ismael maçtan önce, "Wout Weghorst iyi toparlandı, son iki günde takımla çalıştı. Oynamak istedi, umarım maçı sorunsuz tamamlar" dedi.

MULEKA YENİDEN İLK 11'DE

spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, ligde son oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Trabzonspor karşılaşmasına göre ilk 11'de tek değişiklik yaptı.

Ismael, Yeni Hatay Stadı'nda oynanan maçta ilk 11'de Ghezzal'ın yerine Muleka'ya yer verdi.

Beşiktaş, Hatayspor karşısında Ersin Destanoğlu, Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Montero, Masuaku, Josef, Salih Uçan, Dele Alli, N'Koudou, Muleka ve Weghorst ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Siyah-beyazlı ekibin yedek kulübesinde ise Mert Günok, Cenk Tosun, Redmond, Kerem Atakan Kesgin, Necip Uysal, Berkay Vardar, Welinton, Umut Meraş, Gedson Fernandes ve Tayfur Bingöl yer aldı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1584599943058456576

VOLKAN DEMİREL'DEN 2 DEĞİŞİKLİK

Ev sahibi Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, ligdeki VavaCars Fatih Karagümrük maçına göre ilk 11'de 2 değişikliğe gitti.

Demirel, söz konusu mücadelede ilk 11'de yer alan Kaan Kanak ve Bertuğ Özgür Yıldırım'ın yerine Adekugbe ve Jose Luis'e görev verdi.

Hatayspor, Beşiktaş karşısında Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Vranjes, Burak Öksüz, Adekugbe, Onur Ergün, Aabid, Boudjemaa, Lobjanidze, El Kaabi ve Jose Luis ilk 11'iyle sahaya çıktı.

Bordo-beyazlı ekibin yedek kulübesinde ise Abdullah Yiğiter, Musa Çağıran, Ribeiro, Saint-Louis, Burak Yılmaz, Varga, Kerim Alıcı, Kaan Kanak, Sadık Baş ve Bertuğ Özgür Yıldırım yer aldı.

Hatayspor'da kart cezalısı Simon Falette ile sakatlığı süren Kevin Soni, maç kadrosunda yer almadı.

Bu arada, Hataysporlu ve Beşiktaşlı taraftarların statta kendilerine ayrılan tribünlerin tamamını doldurduğu gözlendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...