Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Biyonik adam Ozan

Biyonik adam Ozan

SPOR Haberleri

Zaman zaman performansı eleştirilse de Erol Bulut ondan vazgeçmiyor. Ozan Tufan bu sezon sadece 2 maç kaçırdı.

Emin Uluç

Erol Bulut’un kadroya yazdığı isimlerin başında Ozan Tufan geliyor. Bulut’un bazen on numarada kullandığı millî oyuncu, Gustavo’nın yokluğunda yükü katlansa da formasını bırakmadı. Bu sezon sadece 2 maç kaçıran Ozan, Altay ve Gustavo’dan sonra en çok maça çıkan oyuncu oldu. Ligde 22 mücadele yer alan, kupadaki 4 karşılaşmada da görev yapan Ozan, 19 günde 6 maça çıkarken, tüm mücadelelerde ilk on birde sahne aldı.

Takımın en iyisi
Kayseri maçıyla başlayıp, Karagümrük’le biten süreçte, 5 lig, 1 kupa maçına çıkan Ozan, sadece 12 dakika oyun dışında kalırken, Başakşehir karşısında 120 dakika ter döktü. Kuvvet ve dayanıklılıkta takımın en iyilerinden olan Ozan, bir asist yaptığı Karagümrük maçının ilk yarısında yüzde yüzlük (33/33) pas isabetiyle de alkış aldı. F.Bahçe, pas, top kesme ve çalmada takımın liderlerinden olan Ozan’dan en az 15 milyon avro kazanmayı hedefliyor.     

DANABAŞ SERT ÇIKTI:
Tiyatronun sonu yok

∂ Galatasaray-Kasımpaşa maçında misafir ekibin penaltısının verilmediğini savunan yönetici Mustafa Kemal Danabaş, “Türk futbolunda yıllardır bitmeyen bir tiyatro! Başrolünde malum kulüp. Bu oyunlarla sonuca ulaşmanıza izin vermeyeceğiz” ifadesinde bulundu.

ALKIŞLAR THIAM'A
Fenerbahçeli oyuncu Mame Thiam, bir öğretmenin gönderdiği mesaj üzerine Diyarbakır'da bulunan Baltacı Köyü İlkokulunu yenilediklerini ve bir hafta içinde yüz yüze eğitime elverişli hâle getirildiğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...