Galatasaray, borçlarını yapılandırdı

Düzenleyen:
Galatasaray, borçlarını yapılandırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray Spor Kulübü, Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi’nin ön koşullarını yerine getirdiğini açıklayarak, borçlarını yapılandırdığını duyurdu.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, bankalar konsorsiyumu ile imzalamış olduğu Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi'nin ön koşullarını yerine getirerek borçlarının yapılandırılmasının tamamlandığını kaydedildi.

"TARİHİ İMZA"
Sarı-kırmızı kulübün, "tarihi imza" başlığıyla yaptığı açıklamada, sözleşmenin bazı detaylarına yer verilerek, tüm kredi borçlarının Türk lirasına çevrildiği, yabancı para cinsinden kredi borcunun kalmadığı bildirildi. Kredi vadesi 31 Mayıs 2030 tarihine uzatılıp 9 yıla çıkartıldığı detayının verildiği açıklamada, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar faiz ödemesiz dönem, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ise kadar anapara ödemesiz dönem olacağı bilgisi kaydedildi. Faiz ödemesiz dönem ve ilave nakdi kredi ile nakit akış, pandemi döneminde klübü rahatlattığı yönündeki görüşün bildirildiği açıklamada, 2021-2022 sezonu boyunca herhangi bir anapara veya faiz ödemesi yapılmayacağı ifade edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...