Süper Lig ekipleri Federico Santander için devrede

Düzenleyen:
Süper Lig ekipleri Federico Santander için devrede

SPOR Haberleri

Süper Lig'de transfer heyecanı yaşanıyor. Trabzonspor ve Fatih Karagümrük'ün, Bologna forması giyen ve gelecek yaz sözleşmesi sona erecek olan Federico Santander hakkında bilgi aldığı iddia edildi.

Transfer sezonu açıldı, ekiplerin yeni sezon yapılanması üzerine çalışmaları hız kazandı. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; Trabzonspor ve Fatih Karagümrük, Bologna forması giyen Paraguaylı santrfor Federico Santander için devrede.

KULÜBÜNDEN BİLGİ İSTENDİ

Ekiplerin, tecrübeli santrfor Federico Santander'le ilgili kulübünden bilgi istediği iddia edildi. 30 Haziran 2022'de takımıyla sözleşmesi sona erecek olan Santander, geride kalan sezonda toplamda 5 maçta forma giyerken, 1 asist yaptı. Paraguay Milli Takımı forması da giyen tecrübeli futbolcu, 20 müsabakaya çıkıp 2 gol kaydetti.

HAMSİK İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Trabzonspor, Marek Hamsik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Şu an milli takımı ile birlikte Avrupa Şampiyonası kampında olan 33 yaşındaki futbolcunun, turnuvadan sonra Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Trabzonspor, yeni sezon öncesi Gervinho ve Bruno Peres'i de kadrosuna katmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...