Premier Lig'de ilk ayrılık, Sunderland Di Canio'yu kovdu

Premier Lig'de ilk ayrılık, Sunderland Di Canio'yu kovdu

SPOR Haberleri

Premier Lig'de sezona en kötü başlangıcı yapan ekip olan Sunderland'de İtalyan menajer Paolo Di Canio ile yollar ayrıldı

Premier Lig 'de sezona en kötü başlangıcı yapan ekip olan Sunderland 'de İtalyan menajer Paolo Di Canio ile yollar ayrıldı... Bu ayrılık Premier Lig'de işine son verilen ilk teknik adam olma ünvanını Pi Canio'ya getirdi. Premier Lig ekiplerinden Sunderland, menajer Di Canio ile yollarını ayırma kararı aldı. Geçtiğimiz sezon Sunderland'de göreve başlayan İtalyan menajer, gösterdiği performansla takımı ligde tutmayı başarmıştı. Sunderland kulübünden yapılan açıklamada bu sabah itibarı ile Di Canio'nun kulüpteki görevinden ayrıldığı ifade edildi. Sunderland geçtiğimiz hafta West Bromwich Albion'a 3-0 mağlupu olmuş ve 20 takımlı ligde son sıraya gerilemişti. Kırmızı beyazlı takım, henüz galibiyet alamadığı sezonda sadece 2. haftada Southampton ile beraber kalabilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...