Futbol tarihinde bir ilk! Rakibin golüne sevinen futbolcuya soruşturma

Düzenleyen:
Futbol tarihinde bir ilk! Rakibin golüne sevinen futbolcuya soruşturma

SPOR Haberleri

Ukrayna 2’nci Ligi’nde futbol tarihinde görülmemiş bir olay yaşandı. Kremin Kremenchuk oyuncusu Vitaliy Boyko, Uzhgorod maçında rakip takımın gol attığı anda sevindi. O anlar ise kameralara yakalandı. Bu görüntüler için, "Sevinç değil, kızgınlıktı" diyen futbolcuya taraftardan tepkiler üst üste geldi. Ukrayna Futbol Federasyonu’da harekete geçerek, futbolcu hakkında soruşturma başlattı.

Ukrayna’da ortalığı karıştıran olay. Kremin Kremin Kremenchuk'un oyuncusu Vitaliy Boyko, Uzhgorod ile oynadığı lig maçında rakibin attığı golden sonra sevindi. O anları ise kameralar yakaladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

NTV Spor'un aktardığı habere göre; Bu görüntüler Ukrayna'da büyük tepki oluştururken, Ukrayna Futbol Federasyonu'nun Etik Komitesi oyuncu hakkında soruşturma başlattı. Şike şüphesi ile taranan oyuncudan bir kanıt elde edilemedi.

Futbol tarihinde bir ilk! Rakibin golüne sevinen futbolcuya soruşturma

“O BİR SEVİNÇ DEĞİL KIZGINLIKTI”

Boyko daha sonra yaptığı açıklamada "O bir sevinç değil, kızgınlıktı. Belki de yorgunluk etkisi ile bunu tam gösteremedim" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...