Galatasaray'dan 'hükmen' talebi

Galatasaray'dan 'hükmen' talebi

SPOR Haberleri

Lokomotiv maçında hakemin iki defa sarı kart gösterdiği hâlde rakip oyuncuyu atmaması üzerine Cimbom “Ya hükmen ya da maçın tekrarı” talebinde bulundu

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv ile 1-1 beraber kaldığı maçın yankıları sürüyor. Kötü yönetimiyle tepki çeken İsviçreli hakem Sandro Scharer, şimdi de kural hatasıyla gündemde. Scharer, son bölünde temponun artmasıyla kontrolü tamamen elinden kaçırmıştı ve 90+2’de Kerem’e yaptığı faul sonrasında Zhivoglyadov’a sarı kart çıkardı.  90+3’te yaşanan arbede sonrasında ise Diagne ile birlikte, Lokomotiv’den Borinov ile Zhivoglyadov’a da kart çıkardı.

Galatasaray'dan 'hükmen' talebi
Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı

Galatasaray harekete geçti
Hakemin iki defa kart gösterdiği Zhivoglyadov’u atmaması sebebiyle G.Saray harekete geçti. Sarı kırmızılılar “Kulübümüz, yapılan kural hatası sebebiyle hükmen galibiyet, bu talebimiz kabul görmezse maçın tekrar oynanması talebi ile UEFA nezdinde gerekli hukuki başvuruyu yapmıştır” açıklamasında bulundu. Bu tip durumlarda hakemin raporunu dikkate alan UEFA’nın, Scharer’e ceza vermesi, G.Saray’ın talebine ise olumsuz cevap vermesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...