Terim'in gençleri Milli Takımın da gözdesi

Terim'in gençleri Milli Takımın da gözdesi

SPOR Haberleri

Düne kadar adı duyulmayan, bir kısmı alt liglerde oynayan Taylan, Kerem, Barış, Berkan ve Halil gibi oyuncular Terim'in elinde birer yıldıza dönüştü

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray A Millî Takım’ın Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı maçlara beş oyuncu göndererek en fazla katkı veren takım oldu. Taylan, Kerem, Barış, Berkan ve Halil'in yaş ortalaması ise 22,8 olarak dikkat çekiyor. Bu isimler sarı kırmızılı scout ekibinin uzun süreli araştırmaları sonrası önce Galatasaray'a kazandırılan daha sonra da millî takıma çağrılan oyuncular. Fatih Terim'in genç-leşerek geleceğin takımını kurma felsefesi bu sayede hem Aslan'a hem de ülkemiz futboluna kazanım sağladı.

UZUN ARAŞTIRMALAR
Berkan Kutlu dışındaki diğer dört oyuncu da alt liglerde forma savaşı veriyordu. Şu an 23 yaşında olan Kerem, 21 yaşında olan Barış iki yıllık derinlemesine takip sonrası transfer edildi. Halil ise İngiltere Championship'te süre bulmakta zorlanırken Galatasaray'ın radarına takıldı. Genç oyuncuların gelişiminde büyük etkisi olan Fatih Terim de bu isimler deyim yerindeyse el üstünde tutup süre vererek millî takıma kadar yükselmelerinde rol oynadı.

Terim'in gençleri Milli Takımın da gözdesi
Galatasaray, Fenerbahçe derbisi mesaisine millî takımlarda olan oyuncularından mahrum başladı

FEGHOULI'DEN AÇIKLAMA
Kalmak istiyorum

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Feghouli, ülkesinin millî takımı kampında önemli açıklamalarda bulundu. VOA Afrique'ye konuşan Cezayirli yıldız "G.Saray'a 27 yaşında geldim. İlk kupaları burada kazandım. Sözleşme uzatmayı umuyorum. Hedefim Galatasaray'da kalmak" dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...