Fenerbahçe'den keyifsiz kapanış | Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

Fenerbahçe'den keyifsiz kapanış | Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı

SPOR Haberleri

Daha önce Konferans Ligi'ni garantileyen temsilcimiz, ülke puanına katkı yapmak için kazanmak istediği grubundaki son maçında Sow'un golüne Berisha ile karşılık verebildi.

UĞUR AKTAN

Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme umutlarını Olimpiakos deplasmanında aldığı mağlubiyetle tüketen temsilcimiz Fenerbahçe, grubunda oynadığı son karşılaşmada sahasında konuk ettiği Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Vitor Pereira’nın, takımını son dönemde zaman zaman vazgeçtiği üçlü savunma anlayışıyla sahaya sürdüğü karşılaşmada Fenerbahçe’nin golü Rizespor karşılaşmasında da fileleri sarsan Alman golcü Mergim Berisha’dan gelirken, Avrupa macerası Konferans Ligi’ne taşındı.

Fenerbahçe'den keyifsiz kapanış | Eintracht Frankfurt ile berabere kaldı
Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt ile kendi evinde 1-1 berabere kaldı

TEMPO ÇOK DÜŞTÜ
Maça daha iyi başlayan taraf konuk takım olurken, maçın 29. dakikasında sezonun parlayan ismi Min-Jae Kim’in kaptırdığı top Frankfurt atağına dönüştü. Kostic’in pasıyla topla buluşan Djibril Sow, düzgün bir vuruşla kaleci Berke’yi mağlup etti: 1-0. İlk yarının son bölümünde ligde cezası sebebiyle forma giyemeyen İrfan’ın ortası savunmadan sekerken, topu önünde bulan Berisha 42. dakikada skoru eşitledi: 1-1. İkinci yarıda karşılaşmanın temposu nispeten düşerken, 65’te VAR’dan penaltı çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...