Beşiktaş'a kupa morali: Altay'ı tek golle geçti

Düzenleyen:
Beşiktaş'a kupa morali: Altay'ı tek golle geçti

SPOR Haberleri

İki siyah beyazlı takımın kapışmasında Beşiktaş ligdeki yenilginin rövanşını aldı. Kara Kartal'a turu getiren isim 39 yaşındaki Atiba oldu.

Murad TAMER

Ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş için kupa büyük önem taşıyordu. Takımdaki geleceği iki maça bağlı olan Önder Karaveli de güçlü bir kadro sahaya sürdü. Son galibiyetini Beşiktaş karşısında alan Altay ilk yarıda nadiren hücuma çıkarken tehlike oluşturmadı. Beşiktaş ise çok baskılıydı. Ghezzal, Oğuzhan ve Güven'in sık sık bölge değiştirerek hücumda açık bulma çabaları golü getirmedi. Suskun golcü Batshuayi de girdiği iki pozisyonda kendisine yakışmayan vuruşlar yaptı. 

ŞANSALAN'DAN KOMİK KARAR

İkinci yarının başında Altay'ın orta alanda daha sıkı pres yapması üzerine Beşiktaş'ın üretkenliği azaldı. Kartal'ın imdadına duran top yetişti ve Atiba ile öne geçti. Golden sonra Altay baskısı başlayınca yorulan Atiba yerine Pjanic oyuna girdi. İzmir ekibi Rodriguez'le net bir fırsatı gole çeviremedi. Altay risk alınca Oğuzhan ve Ghezzal topla daha rahat oynamaya başladı ama fark açılmadı. Hakem Ali Şansal'ın 80. dakikada ceza sahası içinde yerde kalan Naderi'ye sarı kart göstermesi çok tartışıldı.

BİR AY SONRA TEIXEIRA DÖNDÜ

Büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlıklarla boğuşan Alex Teixeira bir ay sonra formasına kavuştu. Son olarak siyah beyazlıların 4-0 kaybettiği Giresunspor maçında oynayan Brezilyalı yıldız, Altay maçına kulübede başladı, 82'de oyuna girdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...