Trabzonsporlu 2 futbolcu koronavirüse yakalandı

Düzenleyen:
Trabzonsporlu 2 futbolcu koronavirüse yakalandı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'dan, 2 futbolcunun koronavirüse yakalandığı açıklandı. Söz konusu açıklamada, oyuncuların durumlarının iyi olduğu ve tedavi süreçlerinin başladığı bildirildi.

Artan koronavirüs vakaları, spor camiasını da vurdu. Art arda gelen pozitif vaka haberlerine bir yenisi de Trabzonspor camiasından eklendi. Takımdaki iki futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

SİVAS MAÇI ÖNCESİ BEKLENMEDİK AKSİLİK
Spor Toto Süper Lig'de 15 Ocak Cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, 2 oyuncunun COVID-19 testi pozitif çıktı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle takip edilen bir oyuncumuz ile maç öncesi gerçekleştirilen rutin COVID-19 PCR kontrollerinde bir başka oyuncumuz daha pozitif çıkmıştır. Her iki oyuncumuzun da sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreçleri başlamıştır" sözleri yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...