Meğer Göztepe değilmiş! Abramovich'in hedefindeki takım İspanya'dan

Düzenleyen:
Meğer Göztepe değilmiş! Abramovich'in hedefindeki takım İspanya'dan

SPOR Haberleri

Yaptırımlar nedeniyle Chelsea'yi satışa çıkaran ve kendisine yeni kulüp arayan Roman Abramovich'in adı sık sık Göztepe ile anılıyordu. İngiliz basını, Rus milyarderin Türkiye yerine İspanya'yı tercih ettiğini iddia etti.

Rusya'nın Ukrayna topraklarına yönelik başlattığı işgal girişimi ile birlikte birçok Rus milyarder yaptırımlara maruz kaldı. Bu isimlerden birisi de Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich oldu. İngiltere'de adı 'yasaklılar listesi'nde yer alan Abramovich, Chelsea'yi satışa çıkardığını açıkladı.

CHELSEA'YE BAZI YASAKLAR GETİRİLDİ

Abramovich her ne kadar Chelsea'yi satışa çıkardığını açıklasa da kulübün el değiştirmesi konusunda henüz anlaşmaya varılmadı. Bu süreçte Premier Lig temsilcisine bazı yasaklar getirildi. Lig'in bankası Barclaysi, Chelsea'nin işlemlerini durdurdu. Ayrıca kulübe transfer yasağı verilirken sözleşmesi sona eren futbolcularla da kontrat yenileme izni verilmedi.

GÖZTEPE İDDİALARI YALANLADI

Chelsea'yi elden çıkarmaya çalışan Roman Abramovich, bir yandan da yeni kulüp satın alma arayışına girdi. Rus oligarkın sık sık Göztepe'yi alacağı yönünde haberler çıktı ancak Göztepe yöneticileri iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

HEDEF VALENCIA

İngiliz basınından Mirror ise Abramovich'in alacağı takımı açıkladı. Habere göre Roman Abramovich, İspanya'dan Valencia'yı almak istiyor.

Valencia'da Singapurlu iş adamı Peter Lim'in, kulübü Abramovich'e satmaya hazır olduğu konuşuluyor. Abramovich'le birlikte kulübe bir teklifin daha geldiği belirtilirken, Chelsea'nin yeni sahibi de yüksek ihtimalle Ricketts ailesi olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...