Abdullah Avcı: "Mart ayında şampiyon olamadık diye üzülmesinler"

Düzenleyen:
Abdullah Avcı: "Mart ayında şampiyon olamadık diye üzülmesinler"

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Mart ayında şampiyon olamadıkları için taraftarların üzülmemesi gerektiğini belirterek, her iki kulvarda da hedefe koştuklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Kayserispor'u ağırlayan Trabzonspor, Andreas Cornelius'un 87'de attığı golle 1-0 kazanarak rövanş öncesi avantaj sağladı. Çifte şampiyonluk hedefine koşan Bordo-Mavililer'de teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonu basın toplantısında şunları söyledi:

"Son oynadığımız buradaki maç üzerinden hazırlandık. Bir geçiş takımı ve kenar orta yapabilen bir takım. Kupada özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı eleyerek buraya geldiler. 180 dakikalık bir oyunun ilk maçını avantajla bitirdik. Beni memnun eden ise 42. resmi maçımızı oynamamıza rağmen bu zamana kadar oyun anlamında çok sallanmayan ve bir dengesi olan bir takımız. Geçen hafta Karagümrük maçı bugün oynadığımız Kayserispor maçında oyuna sadakat gösteren takımıma teşekkür ediyorum. Her türlü oyunu denediler. Merkezden denediler, kanattan denediler. Hem de geçiş takımına karşı geçiş de vermedik. Duran top ve kenar ortadan tehlike oluşturmaya çalıştılar. Taraftarlarımıza da bu oyuna sadık kaldıkları için sadakat gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Hem savunmada hem hücumda bize destek verdiler. Mart ayında şampiyon olamadık diye üzülmesinler. Trabzonspor iki kulvarda da hedefine koşuyor. 2 ay sakatlıkla boğuştuk ama şimdi kadro derinliğimiz oluştu. Bugün itibariyle iki ayaklı maçın bir ayağı bitti. İyi bir takıma karşı kazandık ama rövanşı var. Biz yarın antrenman yapıp ertesi gün dinlenip hafta sonuna hazırlanacağız."

NWAKAEME'NİN SAKATLIĞI CİDDİ Mİ?

Maçta sakatlık yaşayan Nijeryalı forvet Anthony Nwakaeme'nin MR'ının çekileceği ve çıkacak sonuçtan sonra durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Tecrübeli futbolcu bu sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda kilit isimlerden biri olmuştu. Bordo-MAvili taraftarlar Nwakaeme'nin sözleşme uzatıp uzatmayacağını merak ediyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...