Cristiano Ronaldo Premier League'deki 100. golünü kaybettiği bebeğine adadı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Cristiano Ronaldo Premier League'deki 100. golünü kaybettiği bebeğine adadı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Manchester United'ın deplasmanda Arsenal'e 3-1 mağlup olarak dördüncülük yarışında yara aldığı maçta takımının tek golünü atan Cristiano Ronaldo, bu golü kısa süre önce kaybettiği bebeğine adadı.

Premier League'in 34. haftasında Arsenal ile Manchester United kozlarını paylaştı. Emirates Stadyumu'nda oynanan ve Londra ekibinin 3-1 kazandığı maçta United'ın tek golünü atan Cristiano Ronaldo, bu golü kısa süre önce kaybettiği bebeğine adadı. 

Portekizli süper yıldız ve eşi Georgina Rodriguez geçtiğimiz günlerde ikiz bebeklerinden birini kaybettiklerini açıklamıştı. Acı haberin ardından Cristiano Ronaldo, Liverpool deplasmanında forma giymemişti. Anfield Road'daki derbinin 7. dakikasında Liverpool taraftarları alkışlarla Cristiano Ronaldo'nun acısını paylaşmıştı. Ronaldo, Arsenal'e attığı golü bebeğine adadı. 37 yaşındaki yıldızın duygusal anları sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Dünyanın gelmiş geçmiş en çok hat-trick yapan futbolcusu konumundaki Cristiano Ronaldo, bu golle Premier League'de 100'ler kulübüne girdi. CR7, İspanya'dan sonra İngiltere'de de 100. gol barajına ulaşan ilk futbolcu oldu.

Cristiano Ronaldo Premier League'deki 100. golünü kaybettiği bebeğine adadı

ARSENAL - MANCHESTER UNİTED 3-1 MAÇ ÖZETİ İZLE

Chelsea'yi deplasmanda 4 golle geçtikten sonra United'ı da deviren Arsenal, dördüncülük yarışında Tottenham Hotspur'u yakaladı. Mikel Arteta'nın takımı ve ezeli rakip Tottenham 57 puanda... Topçular haftaya da West Ham United deplasmanında kritik bir maça çıkacak. Premier League'de ilk 4'e giren takımlar UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...