Didier Drogba Fildişi Sahili Futbol Federasyonu seçimlerinde hezimete uğradı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Didier Drogba Fildişi Sahili Futbol Federasyonu seçimlerinde hezimete uğradı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fildişi Sahili Futbol Federasyonu seçimlerini Idriss Diallo kazanırken, Marsilya, Chelsea ve Galatasaray'ın unutulmaz golcüsü Didier Drogba, gol yollarında etkili olduğu kadar lobi faaliyetlerinde etkili olamayınca sonuncu oldu.

Fildişi Sahili Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Idriss Diallo oldu. Diallo seçimlerde Sory Diabate ve Galatasaray'ın eski golcüsü Didier Drogba'yı eledi. Afrika'da daha önce Kamerun Futbol Federasyonu seçimlerini efsane golcü Samuel Eto'o kazanmıştı.

Fildişi Sahili Futbol Federasyonu seçimleri hem ülkede hem de Fransa'da canlı olarak yayınlandı. Muhabirlerin sosyal medyada aktardıklarına göre devlet başkanlığı seçimi kadar heyecan açığa çıkaran federasyon seçiminde Drogba büyük hüsrana uğradı.

DROGBA SAYESİNDE DÜNYA TANIDI

Pek çok eski futbolcunun desteğini arkasına alan Drogba, buna rağmen 21 oyla sonuncu oldu. Fildişi Sahili Futbol Federasyonu Başkanı seçilen Idriss Diallo 59 ve bir başka aday Sory Diabate ise 50 oy aldı.

Seçimi galibi Diallo aptığı açıklamada, "Didier'e seçim yarışımızı ülke sınırlarının dışına çıkaran cesaretinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Didier Drogba Fildişi Sahili Futbol Federasyonu seçimlerinde hezimete uğradı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...