Alman yıldız Chelsea'den ayrılıyor... Thomas Tuchel resmen açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Alman yıldız Chelsea'den ayrılıyor... Thomas Tuchel resmen açıkladı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Chelsea'de bu yaz sözleşmesi sona erecek olan Alman stoper Antonio Rüdiger'in Real Madrid ile anlaşması bekleniyor. Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, yıldız ismin ayrılığını resmen açıkladı.

Chelsea'nin Alman stoperi Antonio Rüdiger'in Londra deviyle sözleşme uzatmaması kesinleşti. Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, 1-0 kazandıkları West Ham United maçının basın toplantısında Rügider ayrılığını resmen açıkladı.

Chelsea'ye 2017 yazında AS Roma'dan 35 milyon euro bonservisle transfer edilen 28 yaşındaki stoper, Londra'da geçirdiği 5 yılda dünyanın en iyi savunmacıları arasına girmişti. Rüdiger'in ismi sık sık Bayern Münih'le anılsa da, İspanyol devi Real Madrid, yıldız isimle büyük ölçüde anlaştı. Geçen yaz Bayern Münih'ten David Alaba'yı bedavaya kadrosuna katan Madrid ekibi, Marca'nın özel haberine göre bu yaz da Rüdiger'i bonservis ödemeden kadrosuna katacak.

THOMAS TUCHEL'DEN RÜDİGER SÖZLERİ

Premier League'in 34. haftasında dün West Ham United'ı ağırlayan "Maviler", Pulisic'in 90'da attığı golle 1-0 galip gelmişti. Maçın basın toplantısında Tuchel'e İspanyol basının iddiası soruldu. Alman teknik direktör de "Kulübün geleceğindeki belirsizlik hepimizi düşündürüyoru. Antonio Rüdiger bu durumdan dolayı ayrılmak istiyor. Birebir görüşmemizde bunu bana söyledi. Chelsea için her şeyimizi verdik ancak yaptırımlardan dolayı daha fazla mücadele edemeyiz" sözleriyle ayrılığı açıkladı.

Roman Abramovic'in Chelsea'yi satmak zorunda bırakılmasının sözleşmesi biten oyunculara yeni teklifte bulunulamıyor. İspanyol sağ bek Cesar Azpilicueta'nın da Barcelona'ya imza atması bekleniyor.

Alman yıldız Chelsea'den ayrılıyor... Thomas Tuchel resmen açıkladı

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...