Finale 5 yumruk! Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda ringin tozunu attık

Düzenleyen:
Finale 5 yumruk! Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda ringin tozunu attık

SPOR Haberleri

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda dün yaptığımız yedi yarı final maçından beşini kazandık. Boksörlerimiz yarın altın madalya için ringe çıkacak.

İstanbul Başakşehir'de düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda dün yedi yarı final maçına çıktık, beş final çıkardık, ringe damgamızı vurduk. 48 kiloda Ayşe Çağırır, Arjantinli Lopez’i, 50'de Buse Naz Çakıroğlu, İspanyol Fernandez'i, 54'te Hatice Akbaş, Taylandlı Tintabthai'yi, 66'da Busenaz Sürmeneli, Taylandlı Suwannapheng'i, ağır sıklette ise Şennur Demir, Polonyalı Fidura'yı yenerek finale yükseldi.

İKİ BRONZ VAR

Altın madalya maçları yarın oynanacak. Ayşe Çağırır, Kazak Balkibekova'yla, Buse Naz Çakıroğlu, Kolombiyalı Victoria ile, Hatice Akbaş, Rumen Perijoc'la, Busenaz Sürmeneli, Kanada'dan Cavanagh'la, Şennur Demir de Faslı Mardi'yle dünya şampiyonluğu için karşılaşacak.

Bu arada yarı final oynayan diğer iki sporcumuzdan Sema Çalışkan ve Elif Güneri rakiplerine yenilerek bronz madalya kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...