Samet Aybaba, 'Kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin'

Samet Aybaba, 'Kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin'

SPOR Haberleri

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kayserispormaçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Spor Toto Süper Lig'de kendi evinde ve 2-2 berabere sonuçlanan Kayserispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kayserispor'un sahaya savunmaya yönelik bir kadro ile çıktığını söyledi.

Kayserispor'un daha önceki kadrolarına göre 3-4 yeni oyuncuyla mücadele ettiğine dikkati çeken Aybaba, bu durumun işlerini zorlaştırdığını ifade etti. Golü erken yemenin sıkıntısını yaşadıklarını anlatan Aybaba, hızlı ataklarda iyi şut atmayı beceremediklerini dile getirdi.

"EMRAH'IN KATILIMIYLA DAHA İYİ OYNADIK"
Oyunda beraberliği sağladıktan sonra üstünlüğü de ele geçidiklerini vurgulayan Aybaba, "Emrah'ın katılımıyla daha iyi oynadık. Penaltı gol olsaydı Kayseri risk alacaktı ve oyun istediğimiz şekle dönecekti. Bu ligde kazanamayacaksan kaybetmeyeceksin. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

SERKAN: TELEFİ EDECEĞİZ
Kırmızı-beyazlı futbolcu Serkan Balcı ise pozisyon anlamında zengin bir maç oynadıklarını belirtti. Kırılma anlarında buldukları pozisyonları gole çeviremediklerini anlatan Balcı, "Bizim için önemli bir maçtı. Yukarıları hedefliyorsak böyle karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Konya maçını alarak bu maçı telafi etmek istiyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Antalyasporlu İnsa ise takım olarak iyi oynadıklarını ancak buldukları pozisyonları gole çeviremeyince bir puana razı olduklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...