Elon Musk ne kadar vergi ödeyeceğini açıkladı

Düzenleyen:
Elon Musk ne kadar vergi ödeyeceğini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ödeyeceği vergi miktarını açıkladı. Musk daha önce az vergi ödediği için eleştirilmişti.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in sahibi Elon Musk ödeyeceği vergi miktarını duyurdu. Musk ödeyeceği vergi konusunda iddialı konuştu ve en fazla vergi ödeyen Amerikalı olacağını söyledi. 

Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 11 milyar dolardan fazla vergi ödeyeceğini duyurdu. 

Elon Musk ne kadar vergi ödeyeceğini açıkladıTesla ve SpaceX’in CEO’su Musk şu anda dünyanın en zengin iş insanı ve şirketi Tesla 1 trilyon dolar değerinde

Elon Musk, kısa bir süre önce Demokrat ABD Senatörü Elizabeth Warren ile vergi polemiğine girmişti. Time dergisinin Musk’ı yılın kişisi seçmesinin ardından Warren, Musk’ın vergi ödemesi gerektiğini ve herkesten “bedavaya geçinmeyi durdurması gerektiğini” söylemişti. Musk ise bu sözler karşısında

Tesla ve SpaceX’in CEO’su Musk şu anda dünyanın en zengin iş insanı ve şirketi Tesla 1 trilyon dolar değerinde. SpaceX’in değerinin ise 100 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...